Beylikdüzü Araç Giydirme | Beylikdüzü Pro Tabela Reklam & Dijital Baskı

Beylikdüzü Araç Giydirme, Araç giydirme işlemi araçların üzerine reklam uygulanması durumudur. Araç giydirme işleminin diğer adı da araç üzeri reklam ya da araç kaplama olarak bilinmektedir. Bu işlemler özel bir yapışkanlı PVC malzemelerle yapılmaktadır.  Araç giydirme işlemi sayesinde hareket halinde etkili bir reklam oluşturabilirsiniz.

Beylikdüzü araç giydirme işlemi firmamız bünyesinde görev yapan profesyonel araç giydirme ekipleri tarafından yapılmaktadır. Büyük markalar ve orta ölçekli işletmeler farklı araç giydirme çalışmalarıyla bilinirliklerini arttırabilir. Ayrıca araç giydirme işlemleri seçim zamanlarında da sıklıkla tercih edilmektedir.  Ekiplerimiz her türlü büyüklükte olan aracı giydirme konusunda destek olmaktadır. Ayrıca otobüs giydirme ya da daha farklı projeleriniz için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Beylikdüzü Araç Giydirme Firmaları

Beylikdüzü ve çevresinde araç giydirme işlemi yapan bir firma arıyorsanız hemen bize ulaşabilirsiniz. Sizlere ihtiyacınız olan araç giydirme çalışmalarında yardımcı oluyoruz.  Öncelikle araç giydirme işlemini gerçekleştireceğimiz aracın ölçülerini alıyoruz. Sonrasında ekiplerimizin içinde yer alan profesyonel grafikerler tarafından reklam uygulaması belirleniyor. Araç giydirme çalışmalarında grafik tasarım sürecinin önemli olduğuna inanıyoruz.

Yanlış yapılan bir proje yatırımlarınızın boşa gitmesine yol açacaktır. Bu yüzden sizler için en etkili araç giydirme çalışmasını hayata geçirmek için grafik tasarım çalışmalarında üç boyutlu ortamda sizlere uygulamamızı gösteriyoruz. Ayrıca ücretsiz keşif hizmetimiz sayesinde aracınıza uygun reklam ölçülerini belirliyoruz. Beylikdüzü araç giydirme çalışmalarımız hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Beylikdüzü Araç Giydirme Fiyatları

Araç giydirme işlemlerinin fiyatları kullanılacak malzeme, tasarım durumu, aracın ölçüleri gibi detaylara göre belirlenmektedir. Gerçekleştirdiğimiz projelerde kullandığımız malzemeler dış etkilere karşı dayanıklıdır. Yaptığımız araç giydirme çalışmaları uzun bir süre boyunca silinmeden, solmadan ya da zarar görmeden araçlarınızda sergilenebilir.

Beylikdüzü araç giydirme çalışmalarımızda işletmenizin logosuna da yer veriyoruz. Üretim aşamasında dijital baskı teknikleri kullanıyoruz.   Araç giydirme işlemleri son derece uygun fiyatlı ve etkili reklam çalışmalarıdır. Sizler de farklı projeleriniz için araç giydirme çalışmaları hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ekiplerimiz keşif, üretim, tasarım ve montaj aşamasında çalışan profesyonel ekip üyelerinden meydana gelmektedir.

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Bizlere info@protabela.com mail adresimizden yada 0 (554) 389 49 01 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Bizi Arayın
0 (554) 389 49 01 Whatsapp Destek