Işıklı Tabela | Beylikdüzü Pro Tabela Reklam & Dijital Baskı

Paslanmaz Işıklı Tabela

Pleksi Işıklı Tabela

Kompozit Işıklı Tabela

Retro Işıklı Tabela

Vinil Germe Işıklı Tabela

Vakum Pleksi Işıklı Tabela

Gravür Oyma Işıklı Tabela

Işıklı Çatı Tabela

Işıklı Cephe Tabela

Işıklı Neon Tabela

Işıklı Totem Tabela

Işıklı Fener Tabela

Işıklı Tabela

Işıklı tabela; iş yerinize potansiyel müşteriniz olan kişilerin ilgisini toplamak adına kullanabileceğiniz bir tabela türdür. Firmamız sizler için ışıklı tabelaları istediğiniz özelliklerde ve ölçülerde tasarlamaktadır. Kurumsal kimliğinizi ortaya koyan bir tabelaya sahip olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sizler için satışa sunduğumuz tabela türleri uzun süre dayanıklı yapıya sahiptir. Dayanıklı malzemeden üretildiği için yağmur ve rüzgar gibi dış etkilere karşı dayanıklıdır.

Şık ve estetikliği bir arada barındıran tabela çeşitleri istediğiniz her an dikkat çekecek yapıda üretilir. Bu tabelalar uzun ömürlü bir reklam görselidir. Firmanızın istediğiniz alanında kullanmaya uygun ürünler olarak karşımıza çıkar. Işıklı tabelalar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçin.

Işıklı Tabela Nasıl Üretilir?

Işıklı tabelalar firmanız için etkili bir reklam görseli olarak karşımıza çıkar. Işıklı tabela üretimi için öncelikle kullanmak istediğiniz yüzeye özel  3 boyutlu ön sunum yapıyoruz. Üretim aşaması öncesinde bize gelerek istediğiniz özellikleri anlattıktan sonra 3 boyutlu ortamda çalışmayı görebilirsiniz. Daha sonra sizler onay verdiğiniz an sizlere 3 boyutlu görselde sunduğumuz ürünü somut olarak  ortaya çıkartıyoruz.

Tabela üretiminde ana hedefimiz en şık olan, en uygun fiyatlı ve en kullanışlı ürünü ortaya çıkarmak oluyor. Pazarlama stratejinize uygun bir tabela modelini ekibimiz en kısa sürede üreterek sizlere teslim etmektedir. Üretim işleminden sonra tabelanızın montaj aşamasında da kendi ekiplerimizle çalışıyoruz. Işıklı tabelanızı istediğiniz alana takıyoruz.

Işıklı Tabela Kullanmanın Avantajları

Işıklı tabelaların aydınlatma bölümleri son derece dikkat çekici bölümlerdir. Bu sayede insanlar çok uzaklardan geceleri dikkatini sizlere verebilir. Ayrıca ışıklı tabela aydınlatma unsurları görkemli ve şık yapıya sahiptir. Üretimini yaptığımız tabelalarda özel bir boya kullanılmaktadır. Bu boya sayesinde dış etkilere karşı dayanıklılık artar ve paslanma gibi durumlara karşı önlem alınmış olur.

Özel malzemeden üretilen tabelalar çok amaçlı kullanmanıza uygun ürünlerdir. Ayrıca maliyet açısından da çok uygun bir reklam ürünüdür. Kurumsal kimlik ve marka bütünlüğü söz konusu olduğunda günün her anı ışıklı tabelalar dikkat çekerek firmanızı ortaya çıkarır.

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Bizlere info@protabela.com mail adresimizden yada 0 (554) 389 49 01 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Bizi Arayın
0 (554) 389 49 01 Whatsapp Destek