Araç Giydirme | Beylikdüzü Pro Tabela Reklam & Dijital Baskı

Cast Folyo

Yarı Cast Folyo

Yüzey Folyo Baskı

Reklamlı (Baskılı) Araç Giydirme

Araç Giydirme

Araç giydirme çalışması her türlü aracın üzerinde kullanılan reklam uygulamalarıdır. Bu uygulamalar uzun yıllardan beri birçok firma tarafından tercih edilen bir uygulamadır. Özellikle bu işi reklam olarak yapan firmalar da bulabilirsiniz. Araç giydirme işlemi ayrıca seçim zamanları ya da belli otobüsler için de tercih edilebilir.

Araç giydirme işleminde cos folyo olarak adlandırılan çok özel bir yapışkanlı pc kullanılmaktadır. Bu folyo aracınıza takılırken esnetilir ve istediğiniz pozisyonda araca yerleştirilebilir. Araç giydirme işlemini mutlaka profesyonel ekipler yerine getirmelidir.

Araç Giydirme Nasıl Yapılır?

Araç giydirme işlemi için öncelikle kaplama yapılacak aracın ölçüleri alınır. Sonrasında giydirme işleminde kullanılacak ürünün tasarım aşamasına geçilir. Burada grafik tasarım süreci büyük önem taşır. Araca doğru yapılmayan uygulamalar tüm yatırımın boşa gitmesine yol açabilir.  Araç giydirme işleminde kapı kolu, kapı araları, çıtalar, farlar, fitiller, anahtar delikleri, cam kenarları, arka silecekler gibi bölümler görsel, logo ya da yazı gelmemelidir.

Araç giydirme işlemi tasarım aşamasından sonra gerekli ölçülendirmeye geçilir. Burada dijital baskı makinelerinde üretim yapılır. İhtiyaca uygun bir ürün üretildikten sonra montaj gerekir. Montaj işlemi de profesyonel şekilde yapılmalıdır. Böylece kısa süre içinde araç giydirme projeniz başarıyla tamamlanabilir.

Araç Giydirme Avantajları Nelerdir?

Günümüzde dijital dünyanın da gelişmeye başlamasıyla birlikte reklam kampanyalarına dijital yöntemler de eklendi. Ayrıca hala geleneksel reklam yöntemleri de hala sıklıkla tercih edilmektedir. İşte burada devreye girecek reklamlardan biri araç giydirmedir. Bu yöntem çok uygun maliyetlerle yapılan en etkili reklam yöntemleri arasındadır.

Araç giydirdiğinizde reklamınız ve tanıtımınız bulunduğunuz yerdeki birçok insanın görebileceği yapıda olacak. Reklamlarınızı daha geniş kitlelere kolayca ulaşabilirsiniz. Böylece gelirlerinizi arttırabilir ya da kendinizi en etkili şekilde tanıtabilirsiniz.

Araç giydirme çalışmalarında kullanılan malzemenin dayanıklılığı da önemlidir. Kullanılan malzemeler uzun süre dayanıklı yapıdadır. Ayrıca dış etkilere karşı da son derece korunaklıdır. Zaman bağlı olarak yıpranmaz ya da güneşten solma yapmaz.  Araç giydirme çalışmaları sonunda firmanızın reklamını yaparken bir yandan da markanızın kurumsal olduğunu hissettirme konusunda da adım atmış olursunuz.

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Bizlere info@protabela.com mail adresimizden yada 0 (554) 389 49 01 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Bizi Arayın
0 (554) 389 49 01 Whatsapp Destek