Totem Tabela | Beylikdüzü Pro Tabela Reklam & Dijital Baskı

Totem Tabela

Totem tabela;  açık alanlar, şehirler arasındaki yollar ya da cadde kenarlarında yer alan, uzaklığa göre boyutları değişebilen tabela türüdür. Bu tabelalar iş yeri, devlet kurumu ya da büyük alışveriş merkezlerinin fark edilmesi için tasarlanan büyük ve gösterişli ürünlerdir. Totem tabelaların boyutu konusunda yasal bir zorunluluk yoktur. Her boyuta ve ihtiyaca uygun bir totem tabela tercih edebilirsiniz.

Totem tabelalar farklı ihtiyaçlara yönelik tasarlanabilecek yapıdadır. İhtiyacınıza uygun şekilde tek bacaklı, çift bacaklı, ışıklı, ışıksız, kompozit, çelik sac, likit, profil, alüminyum ve vinily germe gibi modellere sahip totem tabela tercih edebilirsiniz. Tüm bu tabela türleri farklı ihtiyaçlarınıza yönelik sizler için üretilmektedir.

Totem Tabela Avantajları Nelerdir?

Totem tabelaların en önemli özellikleri boyutlarıdır. Bu ürünler boyut olarak çok büyük ve gösterişli ürünlerdir. Bu yüzden çok uzaktan dahi görülebilen tabelalardır. Markanızın tanınmasını ve açık havada uzak yerlerden fark edilmesini bu tabelalar sayesinde sağlayabilirsiniz. Totem tabela çevrede merak uyandıran tabela türüdür. Bu tabelalar insanların dikkatini çeker.

Şehir merkezlerinde uzak alanlarda ve caddelerde görsel açıdan estetik duran bu ürünler dikkat çekici renkler ve tasarımlarla oluşturulur. Bu tabela türü diğer tabelalara göre daha maliyetlidir. Ancak en önemli özelliği uzun vadede daha kullanışlı olmasıdır. Kaliteli malzemeden üretilen ve iyi tasarıma sahip bir totem tabelayı uzun süre kullanabilirsiniz. Ürün ve hizmet pazarlama hizmeti veriyorsanız akılda kalıcı olmak için totem tabelalar çok etkili seçimler olacaktır.

Totem Tabela Yapımından Dikkat Edilmesi Gerekenler

Totem tabelalar uzun süre boyunca kullanabileceğiniz tabelalardır. Bu yüzden üretim ve montaj aşamasında dikkat etmeniz gereken detaylar vardır.  Öncelikle tabelanın yerini doğru seçmelisiniz. Dikkat çekici ve insanların görebileceği bir alana konumlandırılmalıdır. Ayrıca tabelanın yerine göre uzunluğu, büyüklüğü ve ölçüleri belirlenmelidir.

Totem tabela dışarıdan gelen etkilere karşı da dayanıklıdır. Ancak yerine beton dökülerek güçlendirme çalışmaları yapılması gerekir. Bu sayede tabela fırtınalı havalarda dahi yıkılmaz. Bunun için üretim yapan firma iskelette dayanıklı ve yeterli oranda malzeme kullanmaya özen gösterecektir. Ayrıca tasarımların da dikkat çekici olması gerekir.

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Bizlere info@protabela.com mail adresimizden yada 0 (554) 389 49 01 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Bizi Arayın
0 (554) 389 49 01 Whatsapp Destek